Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) před třemi lety spáchala sebevraždu krátce poté, kdy v jednom médiu vyšel článek s Tomášem Gottliebem, jejím prvním manažerem, který tvrdil, že měla kdysi blízko k jeho tehdy třináctiletému synovi. Josef Rychtář ho hned obvinil z toho, že ji tím vlastně donutil spáchat sebevraždu. Jak na ni její bývalý spolupracovník vzpomíná?

„Každého života je škoda, ale Iveta si některé věci nesla už z rodiny, od táty. Všechno spělo k tomu, že tragicky skončí,“ řekl Super.cz Tomáš Gottlieb, který tak naráží na velkou náklonnost Ivetina otce k alkoholu.

Na obvinění od Rychtáře nechtěl reagovat, jsou mu absolutně lhostejná, stejně jako sám její sedmiměsíční manžel.

„Toho pána vůbec neznám, v životě jsem ho neviděl. Jeho řeči mě nijak nezajímají. A že by proti mně poštval lidi, kteří by mi vyčítali, že jsem jim zabil Ivetku? Nic takového se ani jednou nestalo. Asi mu nikdo nevěří. Skalní fanynky mi samozřejmě psaly, že jsem se o Ivetě vyjádřil špatně, ale ty nemá cenu vůbec brát vážně, ony vůbec nepřemýšlejí,“ nebral si Gottlieb servítky.

Ten také zavzpomínal na to, jak jeho někdejší svěřenkyně prohlašovala, že Petr Sepéši byl její osudová láska.

„To v žádném případě nebyl a od začátku jí jasně říkal, že spolu nikdy nebudou. Ona si to holt přebrala po svém. Po jeho smrti samozřejmě měla další vztahy. Jinak by to ani nešlo, nevydržela bez chlapa dva dny. Jmenovat nikoho nebudu, zaprvé by to byl dlouhý seznam, včetně známých lidí, a za druhé někteří z nich byli a asi i jsou dodnes ženatí. Pod svou skořápkou nevinnosti zkrátka Iveta skrývala trošku jiného člověka, byla hodně náruživá,“ dodal její první manažer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám