Hlavní obsah
Článek

Nejlepší doba pro objednání bazénu je právě nyní. Jsme teprve na začátku sezóny a je ještě z čeho vybírat. Je lepší přemýšlet dopředu, nežli objednávat bazén v době veder, kdy bude bazén objednávat mnoho lidí a ceny bazénů budou zcela jistě vyšší. Bazény se v naší zemi těší velké oblibě, dokonce v přepočtu na jednoho obyvatele, jsme jednou ze zemí, kde najdeme nejvíce vlastníků zahradních bazénů.

Bazény s konstrukcí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Montáž těchto bazénů je velice jednoduchá. Bazén s konstrukcí postavíte za 20 minut. Výška bazénu 122 cm již umožňuje v bazénu plavat, aniž by plavec zachytával nohama o dno bazénu, ale lze vybrat i bazény s výškou 1 m. Tyto bazény jsou pak vhodné i pro děti.

Nejprodávanější bazén s konstrukcí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bazén 366 x 122 cm s konstrukcí se stal nejoblíbenějším. Jeho cena mile překvapí, takže nikoho nepřekvapí, že obdržel od spotřebitelů ocenění „Produkt roku“. Podobně pak vychází bazén o rozměrech 457 x 122 cm. Záleží spíše na tom, kolik má kdo místa na zahradě.

Bazén s konstrukcí obdélníkového tvaru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším velmi oblíbeným bazénem je bazén s konstrukcí obdélníkového tvaru 549 x 274 x 122 cm. Výška bazénu 122 cm umožňuje plavání a zároveň obdélníkový tvar a délka 549 cm splňují nároky pro aktivní vyžití ve vodě. Oproti kruhovým bazénům je sice o něco dražší, ale jeho užitná hodnota a možnosti sportovních aktivit v bazénu se určitě vyplatí. Bazén je vyroben ze silnějších trubek, nežli jsou vyrobeny bazény s konstrukcí kruhového tvaru. Na zahradě vypadá naprosto úžasně.

Bazény s nafukovacím okrajem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bazény s nafukovacím okrajem jsou velmi oblíbené především díky své rychlé a jednoduché montáži. Stačí nafouknout horní kruhový prstenec bazénu, napustit ho vodou a stoupající sloup vody bazén postaví sám. Tyto bazény jsou dodávány v různých velikostech, takže si vybere určitě každý.

Vanička na oplach nohou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepostradatelnou vychytávkou je vanička na oplach nohou. Vaničku lze snadno připevnit před schůdky, tak aby si každý uživatel bazénu v této vaničce opláchl našlapané nohy před vstupem do bazénu.

Další články

Načítám