Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K herečce Zuzaně Dřízhalové (†36) byl osud neskutečně krutý. Když minulý týden prohrávala svůj boj s rakovinou, kterou již třikrát statečně porazila, a odcházela ze života, nemohla ji za ruku držet její milovaná maminka Jana. Ta podle informací deníku Blesk ležela v jiné nemocnici na pooperačním oddělení.

„Zuzčina matka musela minulý týden na vážnou operaci páteře. Nedalo se to odložit, už se nemohla ani hýbat. Ještě si tam nějaký čas poleží. Hned po propuštění ji čeká několik týdnů rehabilitace,“ řekl Blesku blízký přítel rodiny.  Herečce, která o sobě poprvé dala vědět v seriálu Velmi křehké vztahy či v pokračování Nemocnice na kraji města, byl v posledních chvílích života na blízku její otec Milan (75) a manžel Hynek (35).

Úspěšnou adopcí syna Jeníčka se herečce splnil životní sen. „Zuzana byla moc šťastná, jezdila s kočárkem, konečně se dočkala a byla mámou,“ řekla včera Blesku jedna ze sousedek v pražské Hostivaři, kde společně Dřízhalovi obývali jeden z bytů ve starší vile. Manžel herečky Hynek prožívá zřejmě své nejhorší období v životě. Stáhl se do izolace. Jeho přátelé ani kolegové o něm nic nevědí. Poslední rozloučení s předčasně zesnulou herečkou se uskuteční pouze v kruhu rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám