Hlavní obsah
Článek

Po delší době vylezla ze své nory mezi butikem, kde prodává svoji vlastní značku oblečení, a domácností modelka Tereza Zimová. Až na večírku, kam se vypravila, ovšem zjistila, že má tak trochu zkažený večer. Nestihne totiž Výměnu manželek.

"Mám spoustu zákaznic a strašně ráda si s nimi povídám a fakt mě to baví. Ale večer potřebuju vypnout. A miluju středeční televizní program, kdy dávají Výměnu manželek, je to strašně krásná sonda," míní.

Přemýšleli jsme o tom, zda by do tohoto typu pořadu Tereza, která se účastnila i reality show Vem si mě, kde bojovala o to, aby se stala nevěstou milionáře, zase šla. Teď už spolu s partnerem Jaroslavem Haštavou.

"Nevím, jestli bychom lidi zajímali, protože, když máme volno, tak hodně hrajeme piškvorky, a u toho se většinou mlčí, když se nevztekám, že to projedu. Ale jinak jsme strašně nudní," zapomněla Tereza, že by vlastně natáčela s úplně jiným mužem než s tím svým.

"To je vlastně pravda. Já mám flegmatika, tak by mě asi dali k nějakému cholerikovi, ale protože jsem hodně tichá a plachá Ryba, tak bych to dala. Navíc mě hodně baví úklid, v tomhle mám obsesi. Mám vlhčené ubrousky, kterýma otírám koberec, aby šly chlupy na jednu stranu, tak by možná ten cizí manžel zešílel ze mě," smála se Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám