Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není herečka, zpěvačka ani modelka. Přesto bloggerku Anetu Chovanovou, kterou všichni znají jako A.N.D.U.L.U, sledují desetitisíce lidí. Je krásná, sexy a neuvěřitelně vtipná. A to stačí. "Pro srandu jsem si vložila video, jak mluvím, a začaly si mě přidávat stovky lidí. Začala jsem dávat vtipná videa, parodie, humorné texty. Začalo si mě přidávat ohromné množství lidí a už to jelo. Nemám jen fashion fotky, dávám, cokoli mě napadne," řekla Super.cz Aneta.

"Nejvíc jsem si na parodování oblíbila pornoherečky, s nima je největší zábava. Moc rozumu většinou nepobraly, paroduju jejich videa," prozrazuje sexy blondýnka. Slavné osobnosti ze světa šoubyznysu ale překvapivě v jejím hledáčku nejsou.

"Slavné osobnosti sledují mě, ne já je. Takže se nabízí otázka, kdo zparoduje mě," usmívala se Andula, která je sama ze své popularity zaskočená. Na ulicích ji lidé poznávají, chtějí podpis, vyfotit se s ní, a i na čokoládové párty byla v šoku, když za ní řada známých osobností přišla, aby ji jen pozdravily s tím, že jsou jejími fanoušky.

"Je to příjemný. Nikdy se mi nestalo, že by měl někdo negativní poznámku. Říkají mi, že mě rádi sledují. Horší je to pro mého přítele, kterému jen vrazí foťák, aby nás vyfotil," dodala s tím, že má jeden velký sen. "Už čekám jen pozvání Jana Krause do jeho show," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám