Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Až po střechu narvaný sál v pražském Karlíně včera pořádně polechtal ego nejúspěšnějšímu českému moderátoru Leoši Marešovi (47)! Ten slavil narozky a jak jsme již dřív informovali, rozhodl se je se svým domovským rádiem uspořádat ve velkém: svým jediným koncertem v životě. A byla to síla!

Nikdy nebyl zpěvákem, ale rapoval zajímavé texty, které jsou dnes už klasikou. Není tedy divu, že když vyhlásil, že koncert proběhne, byl okamžitě vyprodaný, takže musel na prosbu svých bossů přidat kromě čtvrtečního ještě druhý páteční.

„Atmosféra byla fantastická. Bylo vidět, že si to Leoš užívá. Taky kdy měl někdo naposledy tolik gratulantů na koncertě? Bavil nás a sem tam byl i dojatý,“ svěřila se nám návštěvnice koncertu.

Ve Foru Karlín bylo fakt natřískáno a kromě Leoše, jenž vytáhl své staré fláky, jako jsou třeba Tři slova, Miluju, Lži jsou jako déšť nebo Nejlepší nápad, se na pódiu objevili i hosté Ben Cristovao, Helena Zeťová, Tereza Kerndlová či Pavel Callta. A nechyběl ani živý orchestr, světelná show nebo technika, kterou používá při koncertech i Justin Bieber.

„Když jsem přišel na scénu, zlomil se mi hlas. Byl jsem hotový. Trochu jsem tu atmosféru čekal, ale stejně mě to sebralo. Cítím obrovskou vděčnost za to, že jsem včerejšek mohl prožít, s pokorou se teď vrátím k moderování. Musím poděkovat desítkám lidí, kteří na tom dělali, bez nich by to nešlo. A děkuju přítelkyni Monice za podporu, bez tebe bych to lásko nedal,“ prohlásil po koncertě Leoš Mareš, jemuž speciální narozeniny pořádalo domovské rádio Evropa 2 a jeho eventová firma.

Přát mu přišel i ředitel v kožichu, jenž Leoše kdysi proslavil, a Mareš dostal nejen dort, ale i zlatou desku za výborný prodej desky Best of Album: Leoš Mareš DVANÁCTPOMALÝCH PĚTRYCHLÝCH JEDNANOVÁ včetně novinky Píšem si svůj sen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám