Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smůla se jim v rodině lepí na paty. Před nedávnem si zlomila holenní kost Jana Boušková a nyní se se zraněním dolních končetin potýká její manžel Václav Vydra. Podle všeho nešťastná nehoda souvisí s hercovými milovanými koňmi, které chová na ranči v Malčanech.

Když se prozradilo, že herec utrpěl zranění, nechtěl být příliš konkrétní. „Jde o poranění nohy, víc bych to nerozebíral,” odsekl deníku Blesk Vydra a dále dodal: „Byl jsem u koní a prostě jsem se poranil.”

Práce na pořadu Prostřeno!, který namlouvá společně s manželkou, podle všeho není v ohrožení. Herec dokonce nezrušil ani některá svá divadelní představení v Liberci a na Vinohradech.

„Ve dvou reprízách Když ptáčka lapají jsem zaskočil já. Možná od příštího představení už bude opět Václav Fontaneta hrát. Ve Velké mele je ovšem jeho role tak fyzicky náročná, že budeme muset ještě chvíli počkat. Navíc je to role hlavní, která se nedá jen tak lehce zaskočit,“ prohlásil ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer.

Reklama

Další články

Načítám