Hlavní obsah
Článek

Museli jsme si hodně dlouho počkat, než nám moderátorka Sandra Parmová přivezla svého snoubence a otce ještě nenarozeného miminka z Brna do Prahy na společenskou akci. Přemluvila ji kolegyně Monika Leová (32), která pár pozvala na otevření restaurace, kterou vlastní její sestřenice. "Je to akce o jídle, to máme oba moc rádi," smála se Sandra.

Pavel Pospíšil byl ovšem z kamer a fotoaparátů trochu nervózní, když nám měl odpovídat na naše všetečné otázky. Zajímalo nás, jakou spolu plánují budoucnost. Budou bydlet v Praze, anebo v Brně a jak to vlastně bude se svatbou? "Až se to narodí, tak bychom měli být v Brně a pak se uvidí," řekl nám. "Pak možná pořídíme ještě jeden byt v Praze, protože se jí nechci úplně vzdát. Už kvůli práci, a to Pavel po mně nechce, abych se vzdala práce, která mě baví," doplnila Sandra, která dlouhou mateřskou neplánuje.

"Když jí to tak jde, tak ji musím podporovat. A pokud jde o pendlování mezi Prahou a Brnem, tak to doteď zvládáme, tak by to snad neměl být problém," mínil Pavel, takže už zbývá najít jen vhodný byt ve slušné cenové relaci.

Pavel už má z bývalého vztahu dceru, učit Sandru zacházet s miminkem ale nebude. "Ona je hrozně šikovná, tak jí to určitě půjde. A já už to stejně zapomněl. Už je to nějaký pátek, tak si to budu muset připomenout," smál se.

Se svatbou pár ještě počká, příští rok ale bude určitě. "Každopádně chceme, aby to bylo o prázdninách, ale stále ještě hledáme místo," uzavřel Pavel rozhovor s tím, že si rádi poslechnou zajímavé tipy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám