Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každoročně je to velká událost, když šperkařská velmoc Tiffany & Co. během opulentního galavečera odhaluje unikátní kolekci Blue Book, která představuje nejúchvatnější klenoty světa.

Do slavného uměleckého centra St. Ann’s Warehouse v Brooklynu dorazili významní hosté, celebrity a módní ikony - premiéru nádherných šperků si nenechaly ujít hvězdy červeného koberce jako Reese Witherspoon, Ruth Negga, Claire Danes, Haley Bennett, Doutzen Kroes, Ni Ni, Imaan Hammam, Dominic West a Jennifer Hudson, která na galavečeru i vystoupila.

Je přirozené, že se celebrity nechaly pro tento večer ozdobit kousky zmíněného legendárního šperkařství, které je symbolem glamour elegance a stylu. My jsme se ale mimo to zaměřili na jejich outfity.

Dress code na akci zjevně nebyl striktně daný, čemuž odpovídal různorodý styl přítomných dam. Všimněte si ale, že většina z přítomných krásek netypicky ladila outfit ke šperku, namísto toho, jak tomu bývá obvykle obráceně.

Které krásce to slušelo nejvíc?
Reese Witherspoon
48,6 %
Ruth Negga
1,3 %
Claire Danes
3,3 %
Haley Bennett
6,2 %
Doutzen Kroes
1,9 %
Ni Ni
15,4 %
Imaan Hammam
18,3 %
Dominic West
1 %
Jennifer Hudson
4 %
Celkem hlasovalo 6279 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám