Hlavní obsah
Článek

A je to tady. Sporťák České televize Robert Záruba (44) má konečně novou lásku. Po rozvodu s manželkou Světlanou Zárubovou se opět zamiloval. Podle informací deníku Aha! začal randit s kolegyní z budovy zpravodajství Norou Fridrichovou (34). S moderátorkou pořadu 168 hodin, která v minulosti posbírala nejednu novinářskou cenu, se měl ruku v ruce objevit na koncertě v pražském Rudolfinu.

O jejich mileneckém vztahu se na Kavčích horách šušká prý již poměrně dlouho. „Nakolik se jedná už o vážný vztah, je otázkou. Že se ti dva vídají a tráví spolu volný čas, je veřejným tajemstvím.  Vlastně to ani není tajemství, spíše nemají důvod se s tím někomu svěřovat,“ potvrdil Aha! zdroj z televize. Robert s Norou se ruku v ruce zúčastnili zahájení hudebního festivalu Dvořákova Praha.

Robert okolo Nory přímo tančil. Sám dnes však Blesku informaci potvrdil: "Ano, jsme spolu." Oba dva, Robert i Nora, mají za sebou poměrně čerstvé rozvody. Pikantní na tom celém ovšem je, že právě Nora je velkou kamarádkou Zárubovy bývalé ženy Světlany. Tedy alespoň ještě donedávna byla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám