Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nova do řad moderátorů přijala další tvář, informace o počasí bude od 2. května přinášet Katka Říhová. Objevovat se bude ve vstupech ve Snídani s Novou, ale i v ‚klasické‘ relaci v rámci Televizních novin.

Do mediálního světa to dnes devětadvacetiletou Katku prý táhlo odmalička, a po studiu na Biskupském gymnáziu v Českých Budějovicích tak se ziskem bakalářského titulu absolvovala mediální studia na Univerzitě Karlově. Za sebou má dlouholetou moderátorskou zkušenost z rádia, v současné době už šestým rokem působí na Evropě 2.

„Nicméně, kdyby mi někdo před rokem řekl, že budu uvádět Počasí na Nově, asi bych mu nevěřila. Je to pro mě velká výzva. I v tom ohledu, že jsem už všem blízkým slíbila, že budu předpovídat jen hezké počasí. Tak snad mi to vyjde alespoň při prvním vysílání," říká Katka. Kromě moderování se Katka věnuje zpěvu, přípravě hudebních pořadů a ráda cestuje.

Moderátoři Počasí se budou nově věnovat nejen samotné předpovědi, ale také aktuálnímu dění ve světě internetu a komunikaci prostřednictvím sociálních sítí, a diváci tak budou aktivněji zapojeni do vysílání. A novinkou v něm bude i štěně zlatého retrívra, které se dle zpráv z Novy má stát ‚stabilním členem týmu‘ a jehož pokroky, výchovu a výcvik na asistenčního psa budou diváci moci sledovat téměř každý den díky spolupráci s centrem Helppes.

Reklama

Další články

Načítám