Hlavní obsah
Článek

Na stálici hudební i filmové scény Jennifer Lopez (54) je stále radost pohledět, a to i v případě, že její dokonalé tělo hyzdí něco takového, jako je policejní uniforma. Ale nic není zadarmo. Kondici i výstavní figuru si i s ohledem na svůj věk musí udržovat neustálou dřinou v posilovně.

Není pak od věci nabízet Jennifer role krásných, nikoli však úplně křehkých žen. Drsnou zatýkací scénu nyní předvedla na newyorském Manhattanu při natáčení jedné epizody třetí série televizního seriálu Shadows of Blue, v němž ztvárňuje policistku. A sexy je i jako drsňačka, posuďte sami.

Ale zpět k posilovně, v níž musí krásná diva trávit tolik času. Je jasné, že zachovat si v sedmačtyřiceti tak hezké tělo, ji stojí trochu víc energie, než když jí bylo dvacet. Jennifer ji ale neinvestuje jen kvůli rolím. Téhle krásce totiž nevydrží dlouho žádný vztah, takže potřebuje neustálý přísun nápadníků. Ten se jí naštěstí daří udržet. Za všechny její milostné románky posledních let uveďme pro ilustraci dva poslední. Dlouho jí nevydržel vztah s o 17 let mladším populárním rapperem Drakem. Už po pár měsících přeběhla tato dvakrát rozvedená matka dvou dětí k bývalému hráči baseballu Alexi Rodriguezovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám