Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud vám to uniklo, rok 2017 má odstartovat „novou dobu planetárních harmonií“. Alespoň podle excentrické zpěvačky Jany Kratochvílové, jejíž koncerty kromě hudby nabízejí i vesmírné poselství.

Nejoriginálnější česká zpěvačka s tvorbou přesahující hranice naší planety koncertovala v Městské knihovně v Praze, kde opět předvedla vystoupení nezaměnitelné se zbytkem nejen domácí produkce. Jana Kratochvílová extravagantní kostýmy nosila ještě předtím, než svou kariéru zahájila Madonna, a je jim věrná dodnes, kdy by jí mělo být podle pozemských kritérií 64 let. Vesmírná energie a poznání mimo běžný časoprostor jí očividně svědčí, protože na jevišti řádila jako mladice.

Jana Kratochvílová se svou kapelou pokřtila nové album Mantrum Illuminum a kromě písní s prvky avantgardy oprášila i své největší hity V stínu kapradiny, Publikum tvé jsem já a Copánky v novém hudebním aranžmá. Poslední z nich dokonce opatřila jiným textem. „Přestaňme se konečně chovat jako lidi a buďme plnohodnotné vesmírné bytosti,“ nabádala Jana plné hlediště a varovala jej před negativními vlivy současné společnosti.

Po dvouhodinovém koncertě si Kratochvílová udělala čas na své fanoušky, jimž se ochotně podepisovala a nabíjela je svou pozitivní aurou. Zpěvačka byla velmi přátelská a otevřená, ale ani mimo jeviště neodložila masku. Během autogramiády obdržela květiny, domácí med či knihu Rekviem za Pluto, která ji zaujala svou vesmírnou tematikou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám