Hlavní obsah
Článek

Léto se blíží a vy jste si ještě nenaplánovali dovolenou? Vyberte si z nabídky last minute zájezdů tu vaši vysněnou dovolenou. Bude s vámi cestovat celá rodina? Chcete kromě odpočinku zažít i dobrodružství nebo poznat tradiční kulturu a kuchyni? Nezapomeňte zvážit všechna pro a proti a pak už se usaďte pohodlně do křesla a představte si pláž, na které se budete slunit. Než se nadějete, budete mít dovolenou.

Řecko – nejoblíbenější destinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli jste od přátel slyšeli, že už jsou letos zájezdy do Řecka vyprodané a vy jste zrovna do země, která je právem nazývána kolébkou evropské kultury, měli namířeno, nezoufejte. Na portálu dovolena.cz je zájezdů pořád dost – kromě českých cestovek si totiž můžete vybrat i z těch německých. Sen o antických památkách, písčitých plážích a teplém moři tak můžete snít i dál. Ať už navštívíte Krétu, Korfu, Rhodos nebo Kos, na každém z ostrovů na vás čekají přívětiví lidé, kteří nikam nespěchají. Pokud máte vy nebo vaše děti rádi podmořský svět, doporučujeme Zakynthos, na kterém můžete pozorovat želvy Carreta Carreta. Dejte si řecký salát nebo kebab a jen tak si užívejte volna!

Bulharsko – dovolená pro celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se domluvit česky, užít si příjemně pozvolný vstup do moře? Ať už jsou vaše děti v jakémkoliv věku, v Bulharsku se jim bude líbit. Pokud zamíříte na Slunečné pobřeží, do Primorska, na Zlaté písky nebo Nessebar, neuděláte chybu. Ve všech letoviscích na vás budou skvěle připraveni. Hoteliéři v Bulharsku navíc rok od roku zkvalitňují své služby, a tak si na své přijdou i nároční cestovatelé – vybírat se dá z mnoha 5* hotelů. Bulharsko není jen dovolená u moře, třeba právě Nessebar je starobylé město s nádhernými kamennými domy a kostely, které jsou součástí světového dědictví UNESCO. V Bulharsku zkrátka najdete všechno na jednom místě – ať už chcete na nákupy, za přírodou nebo památkami.

Španělsko – pláže, památky i vinice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli je vám blízký španělský temperament a při zvuku kastanět si začnete podupávat do rytmu, vydejte se do Španělska. Divoké pobřeží Costa Brava vás nadchne krásou písečných pláží i impozantních příkrých útesů, které se nad nimi tyčí. Pokud rádi vystřídáte lenošení u moře s prohlídkou památek, vyberte si dovolenou na pobřeží Costa del Sol. Odtud to budete mít blízko k andaluským městům Sevilla nebo Malaga, ve kterých si užijete pamětihodností a muzeí dosyta. K oblíbeným lokalitám patří také Mallorca a Kanárské ostrovy. V obou případech si užijete nádherné pláže i středomořskou přírodu, která vás naláká k dobrodružné túře. Se západem slunce si nezapomeňte vychutnat lahodné červené víno.

Turecko – luxus, který si můžete dovolit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takový servis, jaký vám nabídnou v tureckých hotelech, jen tak nezažijete. Pokud si chcete s celou rodinou užívat neomezené nabídky all-inclusive a luxusních služeb v podstatě za pusu, nechte se hýčkat v Turecku. V letoviscích Side, Alanya, Belek, Konakli nebo Antalya vám navíc nabídnou i skvělé animační programy pro děti. A kdybyste se začali nudit, můžete se vyřádit v obrovských aquaparcích přímo v hotelových komplexech. O svou bezpečnost se rozhodně nemusíte obávat. Turistickým letoviskům se všechny problémy vyhýbají a pro Turky jste vítanými hosty, což vám dají svými nadstandardními službami s radostí pocítit. Na dovolené v Turecku se budete cítit, jako byste byli z královské rodiny.

Kypr – ostrov lásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kypr je letos v kurzu – a my se nedivíme. Afroditin ostrov lásky, který dostala Kleopatra darem od Caesara, si totiž zamiluje každý. Teplé moře, písečné i oblázkové pláže a dny plné slunce jsou jen zlomkem z toho, proč je Kypr tak oblíbený. Díky bohaté historii a ojediněle zachovalým historickým památkám odkazujícím až k antice pocítíte na ostrově nezaměnitelnou atmosféru. Kypr je také ostrovem protikladů, najdete tady katedrály i minarety, luxusní obchody a restaurace i zapomenuté domácí vinárničky a nikým neobývané ulice plné starých domů. Pokud rádi fotíte, kontrasty Kypru vás určitě zaujmou. Na ostrově můžete ochutnat víno commandarii, o kterém Kleopatra tvrdila, že je sladké jako láska.

Další články

Načítám