Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Jitka Čvančarová (46), která před pár dny přiznala, že plánuje svatbu, se už se těší na příchod svého prvního potomka s tanečníkem Petrem Čadkem. I když v médiích proběhly spekulace, že je herečka prvním trimestru těhotenství, není to tak. Dokonce už má stanoven podle svého gynekologa i první termín porodu. Podle něj je už pátém měsíci.

Čvančarová sice začala zkoušet představení muzikálu Chicago v Divadle pod Palmovkou, ale od počátku se tam počítalo s tím, že ji bude po dobu těhotenství alternovat herečka Petra Jungmannová. A stejně tak jako na Palmovce s ní počítají i v představení znovuobnoveného muzikálu Bídníci.

Tam má Jitka zpívat jednu ze stěžejních rolí a už na konkurzu prozradila, že se jí termín premiéry docela hodí. Podle informací z produkce má termín porodu určený na 10. února. A i když bude mít jen tři týdny po porodu, je odhodlaná klidně zahrát i premiéru 1. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám