Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Janu Švandovou (76) jsme potkali po delší době, ovšem opět jsme byli v šoku, jak neskutečně vypadá. Strčila by do kapsy o generaci mladší ženy. A to v červenci oslaví už sedmdesáté narozeniny. "To číslo je šílené, vůbec o tom nechci přemýšlet a nechci to vyslovit," svěřila nám.

"Když jsem byla o něco mladší, člověk v těchto letech pro mě neexistoval. Je to život, každý tohle číslo jednou bude mít. Je dobré se toho dožít a člověk si toho života musí užívat. Nejdůležitější je, aby byl zdravý a užívat si to mohl," míní.

Dnešní sedmdesátnice samozřejmě vypadají jinak než babička Boženy Němcové. "Té dokonce ani sedmdesát nebylo. Tím, jak se život prodlužuje a ženy o sebe víc dbají, něco dělají pro to, aby vypadaly pořád hezky a chutně, a dalo se na ně koukat, tím se ten věk prodlužuje i opticky," myslí si herečka. A co pro to, aby tak skvěle vypadala, dělá ona? "Chlastám, kouřím a honím chlapy," prozradila se smíchem svérázný recept Jana Švandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám