Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Za tichým „tsss“ otvíraného lahváče následuje překvapený pohled manželky. „Klid, lásko, musím to spláchnout, vždyť vidíš, i v tom vedru právě seču zahradu!“ A oba pak už jen s úsměvem sledujete, jak vaše nová robotická sekačka neslyšně krouží po dokonalém trávníku, na který už nikdy, ale opravdu nikdy, nemusíte sáhnout! Tak to není sen, to je dnešní realita, kterou pro vás připravila značka AL-KO.

Hrdý reprezentant robotické generace se postará o trávník i o sebe

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Robotická sekačka solo by AL-KO Robolinho® 3100 je skutečně vysokým standardem. Se svým určením pro travní plochy až do 1200 m² vyhoví velké části majitelů nemovitostí a přilehlých trávníků v této zemi. Také o váš trávník se postará inteligentně, plně automaticky a bezpečně. Díky tomu, že Robolinho® 3100 neúnavně pečuje o váš trávník, udržuje ho v optimální formě. Technologie dvojitého nože se postará o to, že se tráva přímo v sekačce rozemele skutečně najemno a vrátí se do trávníku. Nejen, že nemusíte odstraňovat posekanou trávu, ale poskytnete jí to nejlepší přirozené hnojení! Robotická sekačka se o to postará úplně sama – vy jen na přehledném ovládacím panelu zadáte časy, kdy má pracovat.

Menší sestra pro menší trávník, ale stejně pracovitá a samostatná. Mají to v rodině!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zahradní šmejdilka solo by AL-KO Robolinho® 1100 se cítí nejlépe na trávnících do 700 m². Aby jí to nebylo líto, že je o fous menší než její sestry, tak jí němečtí inženýři přidali něco navíc: pestré výměnné kryty, s nimiž spolehlivě barevně rozsvítí i tu nejsmutnější zahradu! Ale pohyb do ní vnese už tím, jak si to pěkně šlape. Při pracovní šířce 28 centimetrů si v pohodě troufne na svah až 35°. Je i poslušná, stačí jen na ní zmáčknout tlačítko Home a už automaticky maže na svou základnovou stanici. Kupte ji a stejně jako u ostatních sester využijete dodávkovou službu AL-KO Online Premium. Tento prémiový servis zahrnuje bezplatnou návštěvu zahrady a tipy týkající se uvedení do provozu.

To je ta největší pecka! Poseče nejvíc, umí toho nejvíc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je největší, a tak se svou pracovní šířkou 32 centimetrů klidně obhospodaří travní plochu až 2000 čtverečních metrů. Robotická sekačka solo by AL-KO Robolinho® 4100 je největší člen rodiny Robolinho® a konkurenci drtí mimořádně efektivním způsobem práce. Výhodou nejvyšší třídy je komfortní ovládání prostřednictvím přehledného LCD displeje, a navíc úžasná vychytávka - výška střihu se nastavuje elektronicky, jen stisknutím tlačítka! Proti tomu vypadají technické výhody jako výkonný pohon, skvělá trakce hnacích kol a velká světlost jako nezajímavé údaje. Ale jsou velmi důležité pro plně automatický každodenní provoz, při kterém se o svou špičkovou robotickou sekačku nebudete muset vůbec starat!

Kdyby vás ale svrběly ruce, tak do nich dostanete dokonalý moderní stroj

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, i takoví jsou mezi námi! Nevydrží práci jen sledovat a musí se jí zúčastnit. Prostě si to musí užít! Tak pro takové fajnšmekry je připravena parádní novinka, akumulátorová sekačka solo by AL-KO 4757 Li SP. Nechce se tomu věřit, ale sekačka poháněná akumulátorem používá jako první na světě kvalitní ocelové tělo benzinové sekačky a má stejné rozměry a výkon! Za vše mluví šířka záběru 46 cm, obsah koše 70 litrů a hned čtyři funkce: k sečení a sběru trávy má i možnosti mulčování nebo bočního výhozu. Ke značce AL-KO patří komfort obsluhy, takže i u této inovativní sekačky s poloprofesionálními parametry najdete důsledně ergonomicky rozmístěné ovládací prvky. Co lepšího byste chtěli koupit?

Další články

Načítám