Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Průkopnice těžkotonážního modelingu převálcovala konkurenci a zařadila se na seznam stovky nejvlivnějších osobností celé planety. Ashley Graham (36) se na slavnostní večer vyparádila a potvrdila, že holky „krev a mlíko“ se nemusí za své tělesné parametry stydět.

Plnoštíhlá modelka se hrdě vystavuje ve spodním prádle i plavkách. Není ovšem žádným tajemstvím, že její fotky procházejí značnou grafickou úpravou. V civilu na ni totiž moc příjemný pohled není. Ani Ashley není vůči celulitidě imunní.

Slavná boubelka se objevila na seznamu 100 nejvlivnějších osobností magazínu Time. Do kategorie Ikon ji nominovala topmodelka Tyra Banks. „Každý kousíček těla Ashley Graham je důkazem krásy. Povznesla modeling na novou úroveň. Ashley to dokázala a zaslouží si obdiv. Spousta žen se díky ní zbavila pochybností. Tohle je pro mě nová královna krásy,“ zdůvodnila Tyra Banks své rozhodnutí.

Ashley dělal na galavečeru garde její manžel Justin Ervin. Modelka v černých šatech své kypré křivky téměř zamaskovala. Na červeném koberci však ukázala, co ji odlišuje od konkurence, a ve vysokém rozparku nechala vyniknou své macaté stehno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám