Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Éra, kdy obřímu pozadí Kim Kardashian (43) ležel celý svět ‚u nohou‘, je definitivně u konce. Z její přednosti se stal nedostatek přímo gigantických rozměrů.

Klenutá Američanka se v uplynulých letech vecpala do společenských médií, odkud ji postupně vystrnadily její sestry. Na oblé pozadí Kim Kardashian se dříve pěly ódy a její sedací partie byly známější než její tvář. Objevily se dokonce spekulace o tom, že si k dosažení nestandardní siluety vypomohla implantáty.

Kim totiž popírala přírodní zákony, protože její zadnice byla velkoformátová, ale zároveň pevná. To už ale bohužel není pravda. Celebrita, která si na odvrácené straně postavila kariéru, nejspíš zlenivěla a přestala s pravidelným zpevňováním těla. Jinak si totiž její současnou podobu nelze vysvětlit.

Kdysi obdivovaná Kim vyrazila na dovolenou do Mexika s kamarádkami a starší sestrou Kourtney. Z celé sestavy měla jednoznačně tu nejhorší postavu. Její dříve oslavované pozadí nehezky polevilo a pustila se do něj celulitida. Partie, k nimž vzhlíželi dolňáci celého světa, teď připomínají neforemnou houbu. Co si teď Kim počne, když je všechno jenom ne sexy?

Nedostatky na pozadí bývalé královny sociálních sítí jsou tak zřejmé, že si s nimi neporadí žádný filtr. Pokud bude Kim ještě někdy chtít pózovat jako sexbomba, grafikům nejspíš pořádně zavaří procesory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám