Hlavní obsah
Článek

Populární a obletovaná byla herečka Zora Ulla Keslerová svého času nejen u nás, ale také v Itálii, kde zářila nejdříve jako fotomodelka, později i herečka v řadě italských hororů. Svého osudového muže však potkala v Praze. Byl jím hudební skladatel Petr Hapka. Jejich vztah, který se rozhodli zpečetit manželstvím, byl ale od počátku poněkud komplikovaný a bouřlivý.

Poznamenala ho i jedna velmi smutná událost, o které se herečka rozhodla poprvé promluvit v pořadu 13. komnata České televize.

„Jejich krátkodobé usmíření v roce 1981 zpečetilo početí prvního dítěte. Ulla byla šťastná a manžel se na čas umírnil. Syn Jiří však několik minut po porodu zemřel. Ulla byla tak ochromená a zdrcená, že Petr Hapka musel novorozeně pohřbít sám. Už jako renomovaná herečka navštívila poprvé psychiatra,“ píše se na stránkách pořadu, který budou moci diváci vidět už tento pátek.

Smrt prvního dítěte novomanžele znovu sblížila. Brzy se jim narodila dcera Petra, která je dnes zpěvačkou. Zora s Petrem se ale nakonec rozvedli. Cestu k sobě našli téměř po třiceti letech. Stihli se usmířit ještě před Petrovou smrtí.

Reklama

Další články

Načítám