Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky filmu Modrá laguna se Brooke Shields stala ikonou pro muže napříč věkovými kategoriemi a ani jako jednapadesátiletá paní se na exotických ostrovech nemusí bát mířících kamer a objektivů. Jak ale sama připomíná, pro pevnou postavu musí něco dělat.

V jejím případě se jedná o posilovací cviky s prvky jógy i pilates, které často sdílí i se svými 258 tisíci instagramovými fanoušky. Na otázku, jak být fit, pak odpovídá: „Mít dostatek spánku a pít hodně vody. Nemyslím, že je nějaký obecný trik na to, aby byl člověk zdravý. Každý zná své vlastní limity. Možná balanc mezi tím, co sníme a kolik toho nacvičíme, je tím trikem. Je to nuda, ale je to tak,“ uvedla pro magazín Healthy Living. Nuda možná na poslech, ale určitě ne na pohled.

Fanoušci ji znají z bezpočtu titulních stránek (ve 14 letech už pózovala pro magazín Vogue a stala se jeho nejmladší cover star) či kampaní, z její filmografie zmiňme kromě Modré laguny snímky Maniak, Ženich na útěku, Černá a bílá, Vdovy nebo Náš italský manžel. Když je řeč o manželích, ona si toho svého (amerického), scenáristu Chrise Henchyho, vzala v roce 2001 a má s ním dvě dcery. Předtím byla vdaná za tenistu Andreho Agassiho. A na Bahamách, odkud pocházejí i ‚plážové‘ fotky, se vdávala její sestra Olympia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám