Hlavní obsah
Článek

Asi každý, kdo sleduje zprávy ze společnosti nebo módní policie, zaznamenal faux-pas modelky Chrissy Teigen na udílení American Music Awards, kdy na červeném koberci pózovala v šatech s tak vysokými rozparky, že fotografům předvedla i klín. Z tohoto maléru se nejspíš nepoučila, protože o další průšvih si koledovala v úterý.

To měla v New Yorku na programu hned dvě velké akce. Nejdřív podpořila neziskovku City Harvest, jež shromažďuje zbytky z restaurací, pekáren, obchodů, farem, jimiž pak krmí hladové, poté se připojila k manželovi a otci své roční dcerky Luny, zpěvákovi Johnu Legendovi, na galapárty k oslavě stovky nejvlivnějších lidí podle magazínu Time (žebříček se sestavuje každý rok). Mezi nimi např. Ashley Graham, Ed Sheeran, Emma Stone nebo právě John Legend.

Do společnosti Chrissy oblékla zlaté šaty s vysokým rozparkem, který mohl opět nadělat víc škody než užitku, zvlášť ve větrném počasí. Tentokrát to ale dobře dopadlo a Teigen mohla padnout do náruče manžela ‚bez ztráty kytičky‘...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám