Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) se vrátila z dovolené z Dubaje a prý by potřebovala další volno. Vrátila se pořádně vyčerpaná. "Bylo to krásné, ale krátké. Měli jsme nabitý program, od rána do večera jsme běhali. Bylo to náročný. Jsme unavení, ještě bychom potřebovali jednu dovolenou, kde budeme jen spát," řekla Super.cz Simona.

Během dovolené si dopřávala i místních pochoutek, a tak se vrátila s třemi kily navíc. Ty ale musí rychle dolů, protože ji čeká focení v plavkách. "Mám za dva týdny fotit pro jeden časopis něco v plavkách, jsem z toho teď už na nervy. Mám určitě tři kila nahoře, protože jsem si užívala jídla, skvěle tam vařili, tak musím začít hubnout. Nastavila jsem takový smoothie program a snažím se to dostat dolů," prozradila Simona, která se hned po návratu z dovolené vrhla do práce.

Stala se tváří fénu z 24karátového zlata. "Fén ze zlata ještě nemám, je to krásný doplněk. Když miluješ módu, je fajn mít i hezký fén. Kdo má zlatý fén? Já mám zlatý fén," dodala se smíchem Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám