Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v šestnácti letech plná touhy po herecké kariéře, očekávání a ideálů přestěhovala z Texasu do Kalifornie, Caru Santanu (33) by nejspíš nenapadlo, že o 17 let později nebude mít na kontě žádnou slušnou roli... Alespoň že v osobním životě si může gratulovat. Jejím partnerem je už osmým rokem herec Jesse Metcalfe (38).

Jeho filmografie také nepřekypuje jedním skvělým titulem za druhým, na kontě ale má roli, která ho proslavila po celém světě - ztvárnil sexy zahradníka Gabrielle Solis (Eva Longoria) v seriálu Zoufalé manželky, což mu otevřelo dveře k dalším projektům. Z těch zmiňme filmy John Tucker musí zemřít, Nakažení smrtí, Láska na druhém konci nebo Povstání mrtvých: Strážní věž.

Ve filmografii jeho partnerky a od loňského srpna snoubenky Cary můžeme najít film Čivava z Beverly Hills 3, epizodně se mihla v Kriminálce Miami i Kriminálce Las Vegas, z poslední doby lze u jejího jména dohledat drama Smartass, seriál Santa Clarita Diet nebo drama Steps. To je zajímavé tím, že se na něm autorsky podílela a sebe i partnera obsadila do hlavních rolí - jde o její první.

Aktivní je aspoň na sociálních sítích, kde se svého času nebála sdílet svou nahotu. A s kadeřníkem a make-up artistou Joeym Maaloufem stojí za aplikací na ‚dodání‘ kosmetických služeb.

Reklama

Další články

Načítám