Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože na seriálu Versailles oceňují diváci hlavně jeho kostýmní bohatost, Annu Brewster v něm můžete uvidět v plné kráse jen tak, jak ji pánbůh stvořil. Zřejmě to nebude jediná nahá scéna, protože ti, co už ho zhlédli celý, často tvrdí, že sexem se v něm mohlo přeci jen trochu šetřit. To se ovšem lehko říká a těžko provádí, pokud chcete současným divákům představit francouzský ludvíkovský dvůr v celé jeho dekadentní podobě.

Zmíněná scéna však zdaleka není první, kde se Anna objevila nahá. Už před nějakými deseti lety ji mohli diváci zahlédnout hned v prvním dílu Tudorovců, kterým producenti seriál tak trochu zostra uvedli. 

Jako modelka byla Anna úspěšná hlavně v době, kdy vznikali Tudorovci. Krom několika úspěšných reklamních kampaní známých značek se mnohokrát objevila na titulkách takových magazínů, jakými jsou britský a americký Glamour, Dazed & Confused, japonský, ruský a italský Vogue, Hercules nebo Plastique.

Související témata:
Versailles

Reklama

Další články

Načítám