Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jitka Válková (32) se vrátila z mexického Cancúnu, kde vystupovala také jako zpěvačka na prestižní mezinárodní kadeřnické show. Nádherně opálené tělo poprvé předvedla na přehlídce pro zimní sezónu návrhářky Beaty Rajské.

"Bylo by škoda dávat jít nějaký usedlejší model. V rudé róbě krásně vynikla," rozplývala se Beata po přehlídce. Jitku si vzala nejen jako modelku, ale také jako zpěvačka. "Měla tři písničky a šel z nich až mráz po zádech," svěřila.

Jako jedné z mála návrhářek se Beatě daří dostat na molo i Dianu Kobzanovou, která už se etablovala spíše jako moderátorku. "Když je v Česku, vždycky mi vyhoví. Máme už spíš takový rodinný vztah," svěřila návrhářka, která si pro svoji přehlídku vybrala netradiční prostředí kulturního centra v libereckých Vratislavicích. "Zaujala mne architektura, ale netušila jsem, že budeme všechny trochu mrznout," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám