Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Od konce loňského roku zápasil hned s několika vážnými zdravotními problémy. Jeho život visel na vlásku, službu mu vypovídal jeden důležitý orgán za druhým. Lékaři ho ale jako zázrakem dali dohromady a zdálo se, že vše je na nejlepší cestě. Jenže kdysi nesmírně populární bavič Petr Novotný (76), který je už pár let odstavený od práce, protože se mu po prodělané mrtvici špatně mluví, znovu skončil ve špitále!

„Táta byl opět v nemocnici. Před nedávnem ho museli zase hospitalizovat. Nechtěl bych moc specifikovat, čeho se to týkalo, nicméně šlo o infekci, která je v jeho stavu ohrožující,“ řekl Super.cz syn bývalé novácké hvězdy Pavel Novotný (43).

„Momentálně je na tom lépe, už byl propuštěný do domácího ošetřování. Ale není to samozřejmě nic jednoduchého,“ doplnil muž s přezdívkou protekční fracek, který už dříve uvedl, že s ohledem na tatínkův věk a zdravotní stav je nutné počítat se zdravotními komplikacemi.

Petr Novotný měl dosud skoro až zázračné štěstí. Do špitálu ho původně před silvestrem dostala infekce močového měchýře. Postupně se přidaly další potíže, které vyústily až v infarkt a operaci srdce. Lékaři ale v jeho případě odvedli fantastickou práci a doslova ho vyrvali hrobníkovi z lopaty.

Reklama

Další články

Načítám