Hlavní obsah
Článek

Médii dlouhé týdny hýbal skandál s rozvodem Petra Zvěřiny a jeho exmanželky, která otěhotněla s jiným a utekla od bývalé hvězdy reality show VyVolení. Nikol dokonce prohlašovala, že začal bydlet u rodičů, takže podle ní vlastně skončil na dně. S Petrem jsme si popovídali a ptali se ho, jak na tom je!

Na křtu kontroverzního klipu Sexy Taxi finalisty Muže roku Petra Pöschla, na němž Zvěřina působil jako dýdžej a moderátor, nás překvapilo, jak je zarostlý.

„Byl jsem nějakou dobu v angažmá na horách a k nim vousy patří,“ řekl Super.cz Petr s tím, že o tom, že nepřijel do Prahy na babetě, což byla jeho hláška ve VyVolených, poslouchá už jedenáct let a ani zarostlá tvář ho od reakcí na soutěž neochrání.

Živí se dál jako dýdžej, takže bez příjmu není. A kromě toho se prý opět objeví v televizi. „Skoro každý den hraju. Na léto chystám Ibizu a těším se na to. A navíc jedu na Slovensko na natáčení nového formátu, poběží to na Jojce a na Primě, takže ani z televize jsem ještě úplně nezmizel. Jestli budu moderátor nebo soutěžící, to zatím nemůžu říci,“ mlží Petr.

Od té doby, co se „proflákl“ jeho rozvod, se pomyslně netrhnou dveře s utěšitelkami. „Samozřejmě že chodí. A choďte dál,“ vzkázal slečnám na kameru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám