Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vaření v pomalém hrnci Crock-Pot je jednoduchý způsob domácího zdravého vaření, s úsporou času a peněz!

Pomalý hrnec Crock-Pot® pochází z Ameriky a rychle se zabydluje i u nás, nechybí i ve vaší kuchyni?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomalý hrnec Crock-Pot® je jedinou originální značkou na českém trhu a je pro něj typická vnitřní nádoba z kameniny, která snese velké teplotní rozdíly. Jídlo je tedy možné na závěr vložit v této nádobě na dopečení do trouby. Tuto vlastnost nemá žádný jiný hrnec na pomalé vaření na trhu. Využijí ho jak vyznavači zdravého životního stylu, tak i příznivci klasické české kuchyně.

Výhodou vaření v pomalém hrnci Crock-Pot® je jednoduchý způsob domácího vaření, s úsporou času a peněz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V pomalém hrnci Crock-Pot® dokáže uvařit opravdu každý. Pokrmy se připravují při nízké teplotě dlouho, kvalitně a úsporně při spotřebě 200-250 W. Délka vaření 4-6 hodin dokonale propojí chutě, suroviny změknou a veškerá chuť zůstane v hrnci, protože při nízké teplotě neuniká pára. V pomalém hrnci Crock-Pot® můžete vařit polévky, které můžete připravit z čerstvé, nebo mražené zeleniny. Kvalitně a chutně připravíte různé druhy pečeného a dušeného masa, měkké hovězí maso pak chutná i dětem. Díky pomalému a úspornému vaření získáváte jedinečnou chuť omáček, vývarů, závitků, ale i vegetariánských jídel.

Máte rádi zdravý životní styl, rádi se věnujete blízkým a svým zálibám, potřebujete pomalý hrnec Crock-Pot®

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomalý hrnec Crock-Pot® vám umožní vaření bez tuků. Jídla si zachovají nutriční hodnoty a neznehodnocují se vitamíny a minerální látky. Pomalý hrnec Crock-Pot® umožní připravit jídlo během noci a ráno si jej připravit do krabiček do práce. Pokud naopak chcete teplou domácí večeři, vložíte suroviny do hrnce ráno a po příchodu z práce máte jídlo hotové. Pomalý hrnec Crock-Pot® pracuje samostatně a bezpečně, jídlo se nepřipaluje a ani neutíká z hrnce a vy se klidně můžete věnovat svým blízkým a zálibám. Pomalý hrnec Crock-Pot® vám prostě nezabírá čas, chutně, zdravě, šetrně a bezpečně uvaří.

Další články

Načítám