Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka, které před devíti lety komplic jejího tehdejší partnera Davida chrstl do tváře kyselinu, opět našla štěstí. S dnes již manželem a otcem dcerky Belle prožívá Katie Piper (33) vše, o čem v roce 2008 možná ani nesnila.

O svém životním příběhu dnes Piper přednáší, vydala jej i knižně. A teď bývalá modelka opět vkročila do vod módního byznysu, ale z druhé strany. Navrhla vlastní řadu oblečení. „Inspirací mi byl můj životní styl. Chtěla jsem přijít s něčím, co si budu moci obléct ráno do práce a pak v tom jít rovnou ven s přáteli. Chtěla jsem udělat nositelné kousky, které bude radost si zkoušet a nosit,“ řekla ke kolekci. Ještě před jejím uvedením stihla dovolenou v Dubaji.

Vedle pracovních aktivit by Piper ráda rozšířila i svou rodinu. Ona i její muž Richard Sutton mají sourozence a chtěli by jej i pro tříletou dcerku Belle. „Určitě bych byla pro, když nám bude přáno. Oba víme, jaké je vyrůstat se sourozenci a rádi bychom to dopřáli i jí. Ale vím, že i to jedno bylo požehnání, a budu šťastná, i když zůstane u něj.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám