Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Smrt herečky Erin Moran leckoho zaskočila, ale její kolega ze seriálu Happy Days překvapen nebyl. Vzhledem k její závislosti na alkoholu a drogách se prý nebylo čemu divit.

Erin Moran se proslavila seriálem Happy Days, do něhož nastoupila jako čtrnáctiletá a během deseti sezón v něm dospěla v mladou ženu. Jejího partnera hrál Scott Baio. Ten se teď na adresu své bývalé seriálové kolegyně vyjádřil dost nelichotivě.

„Nešokovalo mě to. Celý její život byl jeden velký průšvih, nikdy nedospěla ke spokojenosti. Když jedete v drogách a alkoholu, tak prostě zemřete,“ konstatoval Scott Baio.

„Možná to bude znít drsně, ale Bůh všem nadělil mozek. Každý by se o sebe měl zvládnout postarat,“ zavrhl herečku, která kvůli závislosti skončila bez střechy nad hlavou. Scott samozřejmě na sociálních sítích čelil komentářům, podle nichž se projevil zcela nelidsky.

Příčina smrti Erin Moran je stále předmětem vyšetřování. V amerických médiích se objevily spekulace o tom, že se předávkovala heroinem. Podle jiného zdroje herečka trpěla rakovinou.

Reklama

Další články

Načítám