Hlavní obsah
Článek

Neskutečné, jak ten čas letí. S bývalou Českou Miss Gabrielou Laškovou (34) jsme si to připomněli, když jsme vzpomínali, že jsou to už roky, kdy zvítězila v soutěži krásy. A neuvěřitelných čtrnáct let uplynulo od doby, kdy se účastnila svojí první soutěže - Dívky roku, kde skončila druhá.

Ke vzpomínkám jsme se dostali, protože Gábina je patronkou právě Dívky roku, jejíž finalistky měly tiskovou konferenci a představovala se korunka pro vítězku. "Připomnělo mi to, jak jsem byla sama na tiskovce před Českou Miss. Je to pro mne kouzelná chvíle a prožívám to i za ty holky, možná ještě víc než ony," svěřila se s nostalgickými pocity.

Když už byla tak rozněžnělá, divže slzička neukápla, říkali jsme si, zda nemá Gábina nějak rozvlněnou hormonální hladinu. Například těhotenstvím. 10. června už to bude rok, co se vdávala, a spousta jejích moderátorských kolegyň je v očekávání a některé už nedávno porodily. "Já jim to moc přeju, také miminko chci, ale zatím k nám čáp nepřiletěl. Až to bude, tak to bude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám