Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský fešák a akční hrdina Bradley Cooper (49), kterého proslavily takové kasovní trháky jako Americký sniper, Špinavý trik nebo Terapie láskou, teď zkouší, jaké je vyprodukovat kvalitní biják z pozice režiséra. A na známého tvrďáka si, co se tématu týče, nezvykle vybral milostné drama. Do hlavní role A Star is Born obsadil s důvěrou sám sebe a partnerkou mu bude excentrická popová hvězda Lady Gaga (37). Právě v těchto dnech natáčejí exteriéry v poušti u větrné elektrárny v Palm Desert.

Příběh Cooperova filmu je jednoduchý. Známá country hvězda Jackson Maine se zblázní do mladé začínající zpěvačky Ally, sbalí ji a začnou spolu žít. On jí pomůže nastartovat zářnou kariéru, ta brzy zastíní i jeho slávu a s tím se stárnoucí zpěvák jen dost těžko vyrovnává.

Cooper si pro svoji režisérskou premiéru ukousl poměrně značné sousto. Pustil se totiž neskromně do remaku stejnojmenné filmové klasiky z roku 1976, kde si zamilovaný pár vystřihli Kris Kristofferson a Barbra Streisand. Film měl tehdy obrovský úspěch, Cooper tak ve své prvotině může pokazit relativně hodně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám