Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, známý moderátor a kdysi i zpěvák z chlapeckého boybandu Petr Vojnar se stal tátou. Sice si novou roli užívá, ale podle jeho povídání by to tak skoro ani nevypadalo!

„Největší změna byla, že jsem si nechal vypolstrovat, odrušit dveře do své kajuty. Za tři týdny ale nemohu říci nic negativního. Doma se se mnou jen nikdo nebaví. U nás fungují pouze čtyři příkazy: přines, odnes, podrž a zaplať. Takže si nemám na co stěžovat,“ vtipkoval Vojnar.

Jeho drahá se prý věčně tváří jako kakabus a má to svůj důvod.

„Ženu vidím jen ve chvíli, kdy kojí, a to se netváří zrovna příjemně, protože kojí furt. Máme doma žraloka, otesánka. Ne, je to krásný, je to opravdu hezký,“ zdůraznil nakonec spíkr.

Toho jsme zpovídali na křtu klipu Sexy Taxi finalisty loňského Muže roku Petra Pöschla. Taxíky prý hrozně nerad jezdí, protože mu připadají předražené. A frajeřit jako Pöschlova postava v klipu nikdy nemusel. Ani v době své největší slávy.

„Nebyl jsem takové hovado, ale měl jsem opravdu každou. Přišel jsem do podniku, ukázal jsem si a do pěti minut jsem s ní odjížděl. Nemusel jsem být arogantní a nafoukaný, padaly mi k nohám samy,“ dodal smrtelně vážně Petr Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám