Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je neuvěřitelné. Nový Muž roku Martin Gardavský by mohl mít téměř jakoukoli ženu, na kterou by kývl. Přesto si polonahý užíval poslední chvilky letního počasí s brazilskou drag queen Divou Noxx. A na fotkách to vypadá hodně žhavě.

„Mám spoustu přátel v gaykomunitě. Diva Noxx je moc sympatická skoroholka. Seznámila nás má expřítelkyně na jedné párty," vysvětloval Martin Gardavský. "Vlastně kdyby nebylo Noxx, která mi při našem prvním setkání řekla, že mám miliónovou tvář a nepřivedla mě do mé modelingové agentury, asi bych se Mužem roku nikdy nestal," doplnil.

"Jsme dobří přátelé a je to právě Noxx, kdo mě dotlačil do módního byznysu. Když jsem vyhrál první místo v soutěži Muž roku, Diva byla první, komu jsem ze zákulisí volal a oznámil šťastnou zprávu," uzavřel.

Martin si momentálně nemůže stěžovat na nedostatek mezinárodních modelingových zakázek. Jak sám řekl: „Téměř nemám čas se připravit na soutěž Mister International, kde budu reprezentovat Česko," míní.

Reklama

Další články

Načítám