Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalou zpěvačku kapely Holki Kláru Kolomazníkovou potkáváme hodně málo. Takže jsme ji museli vyzpovídat úplně ze všeho. Klára nám prozradila, jak to má se soukromým i pracovním životem, a samozřejmě i s váhou, i když ji štve, že zrovna její kila média donekonečna rozebírají.

Teď bude mít Klára, která trochu zmizela ze scény, i dost vystoupení. "Vydala jsem cédéčko a těším se na léto, až budu mít hodně vystoupení, takže léto bude takové pracovní," svěřila. Jen zpěvem by ale sebe a pětiletou dceru neuživila. Zaznamenali jsme, že pracuje v propagaci jedné pekárny. "Civilní práci stále mám, v dnešní době je stálý plat důležitý, zvláště když jsem samoživitelka. Nemůžu čekat, jestli mi někdo dvakrát měsíčně zavolá na nějaké zpívání," přiznala.

I její postavu, protože Klára roky zápasila s jojo efektem, jsme rozebrali. "Přestala jsem to tolik řešit. Když jsou kolem vás nemocní blízcí lidé, tak už se to nezdá tak důležité. Ale od Nového roku jsem zhubla sedm kilo, to si držím, a uvidí se, jestli to půjde ještě dolů. Vždycky jsem byla plnější, měla jsem zadek a tvářičky. To, že jsem krev a mlíko, se asi nezmění. A spoustě chlapů se to líbí," mínila.

Že by na muže měla velké štěstí, se ale ani s velkou dávkou eufemismu říct nedá. Momentálně je single, s posledním přítelem se rozešli loni v létě. A otec její dcery Valinky jí stále ještě neplatí alimenty. "Jsme s dcerou samy. Co se jejího biologického otce týče, situace se nezměnila. Ale posunulo se to někam dál a řeší se to ve větším. Částka se jen stále navyšuje a už to šlo do statisíců. Holka roste, tátu vůbec nezná. Je to smutné, ale už jsem se s tím naučila žít. Jen budu muset Valince říct, než půjde do školy, jak to vlastně všechno bylo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám