Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na veletrhu kosmetiky jsme si s moderátorkou a blogerkou Nikol Moravcovou (36) nepovídali o lakování nehtů nebo používání šminek. Zaujal nás totiž její příspěvek, kdy na svém blogu sepsala příběh o svém bývalém příteli. Zjistila totiž, že už jednu holku vedle ní měl.

"Někdy se to asi stane každému, taky jsem na ten příspěvek měla nejvíc čtenářských ohlasů, psali mi holky i kluci, překvapivě. Už je to za mnou, ale nic příjemného to nebylo. Dokonce jsem se sešla i s tou druhou, tematicky ve vinárně Bokovka," vyprávěla nám Nikol.

Teď už ale bývalý vztah a zklamání hodila za hlavu. Má nového přítele a našla si ho na seznamce Tinder. "Musela jsem ale vyeliminovat Čechy, protože nikdo nevěřil, že by byl můj profil pravý. Takže mám Slováka. Jsme spolu měsíc a půl, není ze světa šoubyznysu a klape nám to zatím skvěle. Dokonce jsme už vztah prověřili i na dovolené na Bari, kde byla hrozná zima. A zvykl si i na to, že mě musí pořád fotit a natáčet," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám