Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká modelka a výživová expertka Gabriela Peacock, která od mládí žije v Anglii, odkud vyrážela za prací do celého světa, se po roce objevila v Česku. Gabriela porodila před třemi měsíci dvojčata, a protože měla rizikové těhotenství, nemohla létat. Je čerstvou maminkou, ale už je v dokonalé formě.

"Nijak nespěchám, nijak mě to netlačí, dopřávám si, ale samozřejmě na sebe trošku dbám. Je to o balancu," řekla Super.cz Gabriela, která žádnou přísnou dietu po porodu nedržela. Jde to prý dolů samo.

Gabriela přiletěla do Česka, aby představila své produkty, které jsou v Anglii hitem, miluje je rodina Robbieho Williamse, James Blunt, Jeremy Clarkson nebo princezny Eugenie a Beatrice.

"Není to jen pro modelky, je to pro normální lidi, kteří chtějí žít život, chtějí se mít dobře, chtějí hřešit. Je to o tom, aby se jim pomohlo," vysvětluje s tím, že právě hvězda TopGearu Jeremy Clarkson je milovník vína a rozhodně ho coby výživová specialistka nenutí přestat.

"Je to jenom o tom, aby člověku bylo líp. Jeremy natáčel svůj nový pořad, potřeboval, aby měl víc energie. Tomu jsme přizpůsobili dietologický program. Jednoduše koukám na styl jeho života a snažím se ulevit jeho tělu a hlavně játrům," vysvětluje.

Pro obyčejného smrtelníka je neuvěřitelné dostat se poblíž anglické královské rodiny. Gabriela se přátelí s princeznami i s princem Harrym. Mnohokrát ji světoví paparazzi společně vyfotili.

Naposledy na Jamajce na jachtě. O jejich soukromí ale mluvit nechce. "Jsou to mí kamarádi, jsou fajn. Žijí jinak, protože jsou na oku veřejnosti, ale jsou velmi privátní, a proto i já s nimi vyjdu, protože já respektuju jejich soukromí. A to je pro ten vztah hrozně důležité," dodala Gabriela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám