Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) zažila další životní zklamání. Jeden z jejich nejbližších spolupracovníků Lukáš Rejmon, který ještě nedávno spravoval její oficiální stránky na jedné ze sociálních sítí, jí totiž nepřímo nařknul z alkoholismu.

„Po dlouhé úvaze dávám adios Ivetě Bartošové. Už není kam jít a co připravovat. Nebaví mě stále něco vymýšlet, a pak to rušit. A budu se tak naplno věnovat Terce Kerndlové a Veroně,“ napsal na svůj profil Rejmon, který ještě donedávna spravoval osobnostní facebookový profil slavné zpěvačky.

Ten zaútočil ve chvíli, kdy se ho jedna z jeho kamarádek zeptala, co si bez něj Iveta počne. „Půjde vrátit láhve a pojede na dovolenou,“ napsal stroze Rejmon, který si ale po chvilce uvědomil, jak špatně zareagoval a pokusil se situaci ještě zachránit. „Dodávám, že mi bylo ctí pro ni pracovat a mám ji stále rád jako člověka. Já potřebuju pracovat a tvořit. S Ivetou to byla ale mega škola. Velká báječná škola, na což nikdy nezapomenu,“ ukončil Rejmon, kterého trošku vyšachoval ze hry Ivetin nový mecenáš Zdeněk Kubík.

„Ivetě jsme zařídili nové stránky, které si bude spravovat sama Iveta. Nazvali jsme je Iveta Bartošová - jediné pravé oficiální stránky. Ona namluví video a necháme nafotit fotky, na kterých ta stránka přímo bude, aby bylo jasné, že to je opravdu její profil. Máme v plánu z jejich stránek do konce roku udělat jednu z nejoblíbenějších. Chceme, aby byla v top deset,“ prozradila svůj plán šedá eminence filmu Hranaři, kterému jde hlavně o to, aby se jeho svěřenkyně nemusela stresovat zbytečnostmi.

„Iveta by nyní měla relaxovat a dávat se dohromady. Nyní hledáme vhodnou reprezentativní značku, do které bychom Ivetu oblékali. A také jí musíme pořídit auto. Prostě řešíme cokoliv, co nás napadne, že by mohla Iveta potřebovat,“ dodal Kubík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám