Hlavní obsah
Článek

Blíží se máj, lásky čas a vám se možná chce víc, než jen se líbat pod třešní. Jakkoliv je to romantické. Líbat pod třešní ano, ale… Láska má i jinou než romantickou stránku. Sice s ní souvisí, ale je přece jen o něco víc tělesnější.

Dávkujte nestoudnost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Partner zaručeně nebude nic namítat, když se před ním zjevíte v erotickém kousku prádla. Naopak! Muži jsou, jak známo, vizualisté a pohled na ženu ve správně necudném prádle, s nimi dokáže pořádně zamávat!

Buďte trochu frivolní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Smyslný strappy komplet Frivolia vám dá do ruky klíč ke svádění. Přesně to je totiž jeho úloha. Podprsenka s nevyztuženými trojúhelníkovými košíčky a strappy pásky připoutají jeho pohled. O patro níž zaujme krajkový pás, vyztužený kosticemi, který zdůrazní linii vašeho pasu. Krajková tanga a podvazkový pás společně završí celkový svůdný dojem. Celý komplet je navíc z měkké, elastické krajky. Takže se v něm budete cítit nejen sexy, ale i pohodlně.

Proslavil ho kankán…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podvazkové pásy jsou a vždy budou erotickou záležitostí. Pryč jsou doby, kdy je ženy oblékaly běžně do práce. Dnes je jejich použití spojeno spíš s nevšední příležitostí nebo erotikou. Právě proto si jej dopřejte. Partnera tím rozhodně nezarmoutíte! Podvazkový pás Angelia je už na první pohled něco „extra“. A vybírání punčošek vás zaručeně bude bavit!

Sbírejte body za vaše „body“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li upoutat jinak, sáhněte po síťovaném body. Pozor! Tenhle kousek opravdu není pro každodenní nošení! Jedná se o čistě erotickou záležitost. Tohle body má totiž otevřený klín, takže se milostným radovánkám můžete věnovat, aniž by bylo potřeba jej svlékat! Oblečená - neoblečená… Přesně to chlapi potřebují. Nechtějí jen naservírovanou nahotu.

Nalaďte ho černou krajkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní body Moketta zamotá chlapovi hlavu! Nádherná krajka, která je navíc hebká a elastická, působí nesmírně přitažlivým dojmem. Krásně se nosí díky použitému mikrovláknu, podélné proužky připomínají korzet. Nevyztužené košíčky vyrýsují vaše prsa do žádaného vzhledu. Skvěle kopíruje ženské křivky a podtrhuje siluetu těla přesně tak, aby milostná chemie mohla zapůsobit.

Poblázněte ho korzetem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komplet Brida Red je přímo stvořen pro hříšné svádění. Tanga kalhotky a neodolatelný korzet spolu dohromady tvoří přímo vražednou kombinaci. Černá krajka působí ve společnosti červeného lesklého materiálu nesmírně sexy. A nechá nakouknout… Podvazkové upínání lze odepnout, anebo ještě lépe – použít. Doplňte punčochami s krajkovým lemem a hádejte, kdo bude vítězem noci?

Další články

Načítám