Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Asi si nemusíme říkat, že každý, kdo měl někdy pár kilo navíc, chtěl zhubnout hlavně co nejrychleji, aby se sám za sebe nemusel před svým okolím stydět. Kouzla sice neexistují, ale právě tahle dieta se stala skvělým odrazovým můstkem ke zdravému a aktivnímu životnímu stylu mnoha známých osobností. Přestaňte i vy své rozhodnutí odkládat „na jindy“ a pusťte se do hubnutí s chutí.

Že máte velkou nadváhu? Nevadí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý z nás je jiný a řešíme různě velkou nadváhu, ke které navíc vedly rozdílné důvody. KetoDiet dietní plány jsou na to ale připravené. Základem jídelníčku ketodiety je pět porcí jídel denně - od speciálních proteinových jídel a nápojů až k postupně přidaným běžným jídlům, bohatým na bílkoviny. Dietní plány jsou sestavené i pro menší nadváhu, ale větší úspěch budou mít právě u osob s velkou nadváhou, nebo u lidí vyloženě obézních. „Proteinová jídla a nápoje KetoDiet jsou navíc doplněny o potřebné vitamíny a minerály, které tělo v průběhu hubnutí využívá a potřebuje,“ říká výživová specialistka Martina Dvořáková.

Jde to i po padesátce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S přibývajícím věkem se hubnutí stává náročnějším a je často i pomalejší. Nejsložitější bývá především u žen po menopauze, kdy rozkolísaná hladina hormonů boji s nadbytečnými kilogramy právě nenahrává. Proto je vhodné sáhnout po kvalitních produktech, které nastartují a podpoří přirozené spalování uložených tuků, nenechají vás hladovět a vy brzy uvidíte na váze úbytky.

Nebojte se jednotvárnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůj jídelníček si z KetoDiet proteinových jídel můžete jednoduše poskládat, a navíc ho doplnit vhodnou zeleninou. A nezáleží na tom, zda si vyberete cenově výhodné balíčky proteinových jídel, nebo sáhnete po jednotlivých proteinových nápojích, omeletách, polévkách, snídaňových kaších nebo oblíbených proteinových tyčinkách. Variant je mnoho. Stačí jen poctivě dodržovat pravidla dietního plánu.

Skutečně to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S proteinovou dietou KetoDiet úspěšně zhubly i populární osobnosti – Petra Janů, Natálka Kocábová, Jakub Smolík, nebo Jitka Zelenková – ale nejen oni. „Ke KetoDiet se budu ráda vracet. Je to totiž nejen účinná, ale hlavně zajímavá zkušenost. Nemáte hlad a výsledky jsou vidět téměř od prvního dne (teď trochu přeháním, ale mě stačilo pár dní a číslo na váze se konečně po dlouhé době pohnulo tím správným směrem)!“ dodává spokojeně Natálka Kocábová.

Další články

Načítám