Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady! Jen co byl znovu obnoven případ nešťastné nehody zpěvačky Dary Rolins (51), při které tragicky zemřel Jindřich Rotrekl (†63), jeho žena opět bez servítků promluvila do médií. Deníku Aha! se svěřila se svými zdravotními problémy. „Já jsem kvůli ní a kvůli tomu, že nechce říct pravdu, strávila dva měsíce na psychiatrii. Zestárla jsem o dvacet let a nemůžu se z toho pořád vzpamatovat. Ona si z nás ještě dělá dobrý den. Jak dlouho se to táhlo, než policie znovu ten případ otevřela. Byla jsem z toho opravdu zoufalá," zoufá si vdova.

Ke znovuotevření případu policie přistoupila teprve minulý týden. Zpěvačce tak znovu hrozí trest za usmrcení z nedbalosti. „ Za práva svého manžela budu bojovat do poslední chvíle. Není naším cílem dostat ji do vězení, to snad ani není možné, vždyť v životě kromě této nehody nic neprovedla. Já jen chci, aby se omluvila a přiznala svou chybu. Ona se tváří, jako kdyby přejela kočku a ne člověka,“ rozebírala znovu celou kauzu Rotreklová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám