Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Domácí paničky už dávno přišly na to, jak se snadno dostat k rychlému, živelnému sexu. Na TheCasualLounge.cz je již dnes spousta žen, které v příležitostných rychlovkách objevily doslova „spotřební zboží“.

Co se rychlého a žhavého sexu bez jakýchkoliv závazků týče, paničky v domácnosti už dávno objevily kouzlo „casual datingu“, čili „nezávazného seznamování“. Výhody seznamovacích platforem typu www.TheCasualLounge.cz jsou přitom zjevné: právě zde mohou - často již znuděné - domácí hospodyňky, které by rády vytěžily ze svého tolik opečovávaného těla, nalézt přesně to, po čem nejvíce touží... vzrušující sexuální dobrodružství. A to nejlepší? Zcela bez rizika přistižení!

Příčinou tak intenzivní chutě na „rychlovku“ je zejména skutečnost, že jejich každodenní život je omezený péčí o děti a striktními termíny, přičemž intimní vztah s manželem už zpravidla také postrádá nezbytnou jiskru. Dámy se tudíž poohlížejí po vášnivých milencích na TheCasualLounge.cz... a ideálně i několikrát týdně.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Kateřina M. z Ostravy: „Od chvíle, kdy jsem si na TheCasualLounge.cz domluvila první rande a ve svém partnerovi objevila doslova „Lovemachine“, je moje chuť na sex ze dne na den větší. Prozatím se scházím se dvěma-třemi muži týdně, díky čemuž se mi plní naprosto vše, po čem jsem kdy toužila.“

Letos bylo přitom na TheCasualLounge.cz zaregistrovaných mnohem více žen než mužů - nezávaznou komunikaci a schůzky si tu vychutnává více než 65 % uživatelek. Jsou to ženy, které přesně vědí, co chtějí: erotické dobrodružství bez závazků. Na TheCasualLounge je tudíž šance na úspěch extrémně vysoká i pro pány… a díky tomu také oboustranná spokojenost!

Další informace a bezplatné přihlášení najdete na: www.TheCasualLounge.cz.

Slovenskou verzi stránky můžete najít na adrese: www.TheCasualLounge.sk.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

O The Casual Lounge:

Přední portál pro nezávazné randění - TheCasualLounge.cz - je zaměřený na dámy a pány, kteří se jen velice neradi vzdávají „vztahů bez závazků“. Náš speciální přiřazovací systém vyhledává pro jednotlivé uživatele podobně smýšlející protějšky (v předem zadaných městech či regionech). Zájemci o nezávazné schůzky se mohou následně sami rozhodnout, s kým si skutečně přejí navázat kontakt. Anonymita a serióznost jsou přitom samozřejmostí, nezanedbatelnou roli však sehrávají také styl, úroveň a erotika...

Další články

Načítám