Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vztahové šlamastyky, které vytváří sám život, jsou kolikrát pikantnější, než jaké by si kdy dokázali vyfantazírovat scenáristé nejšílenějších telenovel! Vypadá to tak i u Noida (43), který má mít po útěku manželky Gábiny blízko k houslistce Andree Jiskrové. Jenže existuje člověk, který tvrdí, že přitom všem chce stále Gábinu zpátky!

Přestože Vašek sám jakékoli techtle mechtle s Andreou popírá, Jiskrová kvůli stykům s ním dostala kopačky od expřítele Martina Salavce, který prý na její sociální síti našel jejich peprnou konverzaci.

Tu si podle něj ani náhodou nešlo vysvětlit jinak, než že spolu něco mají. „Vyznávali si tam lásku a řešili tam intimní pikantnosti,“ dušuje se.

Se Salavcem se ale navíc měli spojit lidé blízcí Gabriele Dvořákové (35), a tak se přišlo na hodně zajímavé věci.

„Vylezlo nám z toho, že když byla na celý den Andrea u pana Noida, komunikoval s manželkou a prosil ji, aby se vrátila. I přesto, že se ke mně expřítelkyně zachovala neférově, byl bych nerad, aby ji nějaký člověk použil jen jako rohožku,“ tvrdí Salavec.

Jiskrová se zatím veřejně nevyjádřila, Noid jen k tomu, že spolu pracují a že je talentovaná. Že by se spolu věnovali i příjemnějším činnostem a talentům na jiné věci, to zatím vylučuje.

„Pan Noid by si měl sednout na zadek, začít přemýšlet o životě a o tom, jak se chovat slušně,“ řekl Super.cz Martin Salavec, jehož aféra stála čtyřletý vztah.

Reklama

Další články

Načítám