Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh plný žárlivosti, pohrdání, vášně a hrůzy v jednom ztělesňuje někdejší modelka a finalistka Miss Itálie 2007 Gessica Notaro (27), na niž zaútočil její expřítel poté, co si našla jiného.

Pro svoji pomstu použil jednu z vůbec nejzákeřnějších metod, kterou si lze představit. Na svoji lásku zaútočil kyselinou, kterou jí chrstnul do tváře, když vystupovala z auta. „Když mi kyselina požírala obličej, klečela jsem na kolenou a prosila boha: Vezmi si mou krásu, ale ponech mi alespoň zrak,“ vzpomíná Gessica, která čeká, až se jí tvář zahojí alespoň do té míry, aby mohla podstoupit zákrok u plastického chirurga. O svůj obličej musí neustále pečovat a potírat ho krémem, do očí si musí každou půlhodinu kapat zvlhčující kapky.

Nyní bývalá modelka vystoupila v show známého moderátora Maurizia Costanza TV Canale 5, kam přišla nejprve zahalená šátkem, který ale odhalila, ačkoliv ji Costanzo upozornil, že nemusí. „Chci, abyste viděli, co mi udělal. Tohle není láska,“ řekla bývalá kráska. Útočník nyní čeká na soud na vazbě a vinu zarputile odmítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám