Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Investuje do jeho ochrany nemalé peníze, ale i pěknou dřinu. Nejen příroda, ale i ručníky plné potu jsou za oslavovaným tvarem pozadí slavné zpěvačky a herečky Jennifer Lopez (54), která si tuto část svého těla cení na bezmála 7 miliard korun. To je alespoň částka, na niž si svůj zadeček nechala už před lety pojistit.

A protože tento drahý klenot na žádné výstavě neuvidíte, přinášíme vám čerstvé snímky toho, jak aktuálně vypadá, a zároveň důkaz, že na svých ušlechtilých proporcích zatím nic neztratil.

JLo ho v plné parádě předvedla fotografovi, když si vyrazila potrápit (zřejmě nejen hýžďové) svaly do posilovny v Miami na Floridě. A stále je co obdivovat! Myslí si to zřejmě i ctitelé této hvězdy, protože dáma jde z jedné náruče do druhé. Poté, co se třikrát rozvedená Jennifer nedávnrozešla s o 17 let mladším rapperem Drakem a chvíli randila s ještě o rok mladším tanečníkem, zakotvila v náruči bývalého slavného hráče baseballu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám