Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) po sedmi letech natočila nový videoklip. A je v něm pořádně sexy! Monika svěřila natáčení klipu k písni Nespoutaná kamarádovi Jakubovi Wehrenbergovi, který se ujal režie. Monika nikdy nevypadala tak mladistvě a svěže. Určitě na tom má zásluhu i její přítel Vratislav Janda, se kterým je Monika už dva roky šťastná a plánují založení rodiny.

"Natáčelo se dva dny během nejteplejších dní letošního léta na střeše jednoho hotelu, v pražských ulicích, na Ladronce a v baru. Jsem moc ráda, že jsme to všichni zvládli, protože ve dnech natáčení zrovna v Praze panovala tropická vedra a my scénu na střeše s tanečnicemi točili snad třicetkrát," prozradila o natáčení Absolonová.

"Mám z výsledku obrovskou radost, protože mám pocit, že se hodně povedl. Po sedmi letech bylo fajn zase točit videoklip. A Jakub Wehrenberg je nejen skvělý kamarád, ale i velmi šikovný a vstřícný režisér," říká zpěvačka.

„Moc mě potěšilo, když mě Monika oslovila s nabídkou natočení klipu. Evidentně ráda riskuje, ale ostudu jsme jí snad neudělali," dodal s úsměvem Wehrenberg.

Přestože Monika Absolonová své první album vydala už před osmnácti lety, videoklip Nespoutaná je teprve jejím čtvrtým klipem v pořadí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám