Hlavní obsah
Článek

Měl Noid (43) právo manželce Gabriele Dvořákové (35) veřejně vyčítat údajnou nevěru? Nejspíš ani náhodou. Vypadá to totiž, že se už dost dlouho dopouští něčeho podobného! Hovořili jsme s expřítelem Andrey Jiskrové, krásné houslistky, která je teď zpěvákovi hodně blízká, a ten mluví otevřeně. „Jsou spolu! Přišel jsem na to náhodou. Nejhorší jsou na tom ty lži. Strávili spolu i vášnivé Velikonoce,“ řekl Super.cz.

Podle Martina Salavce Noid a jeho bývalka, která si Noida sama našla na sociální síti, spolu nejenže natáčí filmovou hudbu, kromě toho prý dělají ještě všelijaké jiné věci!

„Četl jsem u vás o tom, že si Noid nechává otevřená zadní vrátka. Musel jsem se pobavit. Mohl bych vypustit jejich vzájemnou komunikaci, z nichž je patrné, jak to mezi nimi od začátku ve skutečnosti je. Ale taková svině nebudu, tahle ostuda jim stačí,“ řekl Super.cz bývalý přítel Andrey. A jak na údajnou vzájemnou přitažlivost dvojice přišel?

„Na sociální síti na mě náhodou vyskočila jejich komunikace. Představil ji už mamince, měli spolu vášnivé Velikonoce. Ale těch věcí je tam hodně. Třeba mně z toho vychází, že spolu spali poprvé už při prvním nahrávání. Náš rozchod drsný nebyl, stejně tráví většinu času u něj doma pod záminkou natáčení, což je ale jen jedna součást toho, co dělají. Jen jsem jí sbalil věci a vzkázal, že si je někdy může vyzvednout. A tím se náš vztah ukončil,“ prozradil Salavec.

Říká, že je mu fuk, jestli si o něm bude někdo myslet, že je enormní žárlivec, který jen zveličil, co si jeho bývalá slečna s Vaškem Bártou psali.

„Tak to ale nebylo. Vyčetl jsem tam různé dvojsmysly a věci, které mi potvrdily, jak mi lhala. Hodně věcí do sebe zpětně zapadlo. Nemohl jsem to pochopit jinak, než to ve skutečnosti bylo,“ zapřísahá se.

„Nejvíc mi, kromě toho, že mi vše do očí zapřela, vadí to, že pan Noid pomlouvá manželku kvůli nevěře, přitom on udělá to samé někomu dalšímu. A ještě se za to stydí, což je na tom to nejvtipnější,“ myslí si Martin.

„Kdyby řekla: ‚Martine, já se při té spolupráci zakoukala do Vaška‘, tak neřeknu ani slovo, budu to respektovat. Mohli bychom být dál i kamarádi, což teď samozřejmě nejde,“ dodal Martin Salavec, který žil s Jiskrovou čtyři roky.

Reklama

Další články

Načítám