Hlavní obsah
Článek

Naposledy se otočte za zimou, nahoďte úsměv a rozlučte se. Dámy, je tady jaro! Co to znamená? Odhodit kožichy a vyrazit v novém! Ringit.cz vás oblékne do světových značek a poradí vám, co nutně potřebujete do jarního šatníku. Je na čase všem vytřít zrak a ukázat, že víte, co se nosí.

Oblékněte se do květin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rychle pryč od myšlenky, že adidas je pouze sportovní značka. Kolekce adidas Originals vypouští do světa romantickou a velmi něžnou květinovou kolekci Floral. Pestrobarevné tropické květiny, žhavé tulipány, růže nebo pasteloví motýlci. Stačí i jeden jediný kousek z kolekce adidas Floral a okolí tím odzbrojíte. Do květin se můžete zahalit od hlavy až k patě. Vyberte si oblečení, obuv nebo trendy kabelky.

Podlehněte pastelovým barvám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růžová, mentolová, citronová, meruňková nebo lososová vám na jaře nesmí chybět. Pastelové barvy jsou naprostým hitem. Vyčarují doslova úchvatný jarní outfit. Nemusíte to s nimi přehánět, stačí nazout tenisky nebo obléknout mikinu v pastelové barvě. Jednodušeji a zároveň chic to už nejde. Zkuste mrknout na pastelové kousky, které představuje adidas, Nike, Puma, Reebok, Bench nebo třeba O’Neill.

Nazujte Superstar

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyhle tenisky snad není třeba představovat. Obuv adidas Superstar je klasika, která nikdy nevyjde z módy a rozhodně s ní nešlápnete vedle. Hodí se ke sportovnímu i elegantnímu outfitu. Jednoduše se obujte do stylu a užijte si to. Vysoká podrážka, gumová špice, kožený svršek to je nesmrtelná kombinace. U Superstar se můžete obout také do zlaté, stříbrné i třpytivé kombinace nebo do zvířecích vzorů.

Legíny, které umí divy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se legín. Pokud zvolíte ty správné a chytře je zkombinujete, trefíte do černého! Pánům navíc dokonale zamotáte hlavy. Převlékněte nepohodlné rifle za legíny, které krásně vytvarují postavu. Hravě vykouzlíte sportovní, něžný i elegantní outfit. Viděly jste už ty pestrobarevné legíny Puma? Specialisty na legíny jsou také adidas, Nike, O‘Neill nebo Reebok. U nich se nemusíte bát průhlednosti nebo vytahaných kolen.

Kabelka, co schová celý váš svět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro ženu je kabelka něco jako pro muže auto. Schová do ní vše potřebné i nepotřebné, opečovává ji, je na ni pyšná a dělá ji kamarádku po celý den. Znáte to? Jasně! Pořiďte si do šatníku Ferrari mezi kabelkami a to doslova. Puma Ferrari představuje opravdu luxusní kabelky. Značka adidas poté květinové kabelky Floral, Nike vsází na dostatek prostoru a O’Neill vám udělá parádu u moře.

Další články

Načítám