Hlavní obsah
Článek

Opravdu! Pro každý pozemek existuje to nejlepší řešení. Ať je zahrada rovná, svažitá, okrasná, užitková – vždy se najde ten správný stroj, se kterým budete trávník udržovat v perfektní podobě s minimální námahou! A jestli myslíte aspoň trochu do budoucna, určitě sáhnete po přístroji vyrobeném s pověstnou německou kvalitou. Seznamte se s nabídkou tradičního evropského výrobce, se sekačkami AL-KO.

Co takhle spolehlivý pracant se sedmiletou zárukou? Ta mluví za vše!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dnes se podíváme na rotační stroje určené pro okrasné trávníky. Jestli jste pedanti, kteří projedou celý internet a projdou všechny značkové prodejny, aby našli mašinu s nejlepším poměrem ceny, kvality a výkonu, tak motorová rotační sekačka Highline 46.5 SP-A bude určitě váš favorit. Říká se jí Šťastná volba. Už kvůli té sedmileté záruce! Ale nejen kvůli ní. Firma AL-KO vyvinula úžasnou technologii MaxAirflow, díky které i mokrá a přerostlá tráva dokonale zaplní veliký 70litrový koš až po okraj a nepoznáte, co je to ucpaný vyhazovací otvor. Ten koš má mimochodem ukazatel naplnění. Výšku sečení nastavíte lehce jednou rukou centrálem do jedné ze sedmi poloh. Šířka záběru je šikovných 46 cm.

Kdyby nám tak všechno šlapalo! Všeuměl se přizpůsobí rychlosti vaší chůze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všeuměl proto, že toho umí opravdu hodně! Benzinová rotační sekačka AL-KO Classic 5.15 VS-B Plus se chlubí čtyřmi funkcemi. Trávu rychle a kvalitně poseče a je jen na vás, co s ní dál. Na užitkové zahradě ji po použití bočního výhozu můžete sušit v řádcích, s mulčovacím klínem se vám vrátí jako hnojivo a ochrana proti vysušení do trávníku, nebo poslušně naplní velký sběrný koš. Ten největší fór ale spočívá v plynule nastavitelné rychlost pohonu zadních kol. Tempo od 2,5 do 4,5 kilometrů v hodině přizpůsobíte nejen své kondici nebo věku, ale třeba i výšce trávy nebo její vlhkosti. Při vysokých otáčkách nože a nízké rychlosti zvládnete i mokrou a přerostlou trávu posekat rychle a čistě.

Sekačka na vysoké úrovni. Ve třídě AL-KO Highline není náhodou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Benzinová sekačka AL-KO Highline 527 VS se chlubí především inovativním motorem B&S Exi s výrazně nižší spotřebou oleje. Má ovšem také variabilní pohon kol a velkou šířku záběru 51 centimetrů. Samozřejmostí jsou 4inone Function: sečení, sbírání, mulčování a boční výhoz. Ke komfortu obsluhy patří pohodlné nastavení výšky sečení, 70litrový sběrný koš s moderním zavěšením EasyClick a ukazatelem stavu naplnění. A navíc ergonomicky tvarované vodicí držadlo i opravdu veliká XL kola, která snadno zvládají terénní nerovnosti. I u tohoto modelu si vychutnáte pohodu a praktičnost plynulé regulace rychlosti. Je důkazem úspěšnosti půl století vývoje německých sekaček, které se vyrábějí v Rakousku.

Elektrická sekačka bude tišší, ale také výkonná. A hezky ji zaparkujete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To parkování nových modelů značky AL-KO vás nadchne, protože v žádné garáži nebo v zahradním domku není místa nazbyt. Sekačku bez sběrného koše prostě se sklopenou rukojetí „posadíte na zadek“ do polohy, kdy zabere opravdu minimum místa. Navíc ji s takto odhaleným vnitřkem šasi krásně vyčistíte! Elektrická sekačka AL-KO Comfort 34 E má pro vaše pohodlí také integrovanou přenosnou rukojeť, která usnadňuje manipulaci i přepravu. A k tomu všechny vychytávky, o kterých jsme se už zmínili u jejích větších benzinových sester - centrální nastavení výšky jedním pohybem, pneumatiky velikosti XL pro pojezdový komfort, ukazatel stavu naplnění integrovaný do koše, ergonomické nastavení výšky rukojeti.

Další články

Načítám